MENU
Aula_close Layer 1

Indskrivning til skolestart 21

Randersgades Skole –

En folkeskole på Østerbro med international profil

 

Når du/I står over for at skulle vælge skolen til dit/jeres barn, er det vigtigt, at I får mulighed for at få et indblik i hele skoleforløbet, og mærke skolens kultur og levende værdier. Vores internationale profil betyder kort og godt, at vi lægger vægt på, at vores børn kommer ud i verden, især digitalt og mentalt – og lærer andre kulturer at kende, for samtidig også hele tiden at blive klogere på ”os selv”. Vi lægger vægt på det engelske sprog og tilbyder Cambridge-engelsk i både indskolingen og på mellemtrinnet. Vi arbejder med FN´s verdensmål på alle klassetrin, og samarbejder bl.a. med Zoologisk Have, Miljøpunkt Østerbro og Rysensteen Gymnasium. I udskolingen tilbyder vi (Cambridge)matematik på engelsk, og international samfundsfag på engelsk. Alt sammen for at tilbyde jer og jeres børn den bedste skolegang. Gode børnefællesskaber, hvor børnenes trivsel, nysgerrighed og motivation er i højsædet, er det vigtigste for os.

 

Mød os til Åbent Hus, der her i Corona-tiden er lidt anderledes                 

Der vil være mulighed for at komme torsdag den 5. november kl. 16.30 - 17.00 i vores skolegård. Her vil man møde både lederne og pædagogisk personale fra skole- og fritidshjem.

Derudover er der mandag den 9/11, tirsdag den 10/11 eller torsdag den 12/11 kl. 16.00 mulighed for at få en rundvisning på skole og fritidshjem i grupper af max 10 familier (en voksen og et barn). Denne rundvisning kræver tilmelding. Send os derfor en mail på rgmail@buf.kk.dk eller ring til skolens kontor på tlf. 33 66 26 50. Tilmelding senest fredag den 6/11 kl. 12.00.

 

Har I lyst til at se os online, finder I os her: Fritidshjem og Skole.

 

Indskrivning til skolestart

Indskrivning til børnehaveklasse med skolestart i august 2021 skal foretages digitalt i ugerne 45 – 47 på www.kk.dk/skoleindskrivning. Du/I vil få yderligere information i e-Boks i starten af uge 45. Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at ringe til os på tlf.: 33 66 26 50.

Vi glæder os til at se jer på skolen!