Mad på skolen - EAT

Smiley ordning for EAT Skoleboden på Randersgades Skole: https://www.findsmiley.dk/116030

EAT – HVAD ER DET?

EAT er med til at udvikle en glad og sund madkultur på skolerne. På Randersgades skole har vi ansat en køkkenansvarlig, Kristine Amstrup, der sammen med elever fra 6.klasserne står for driften af EAT skoleboden.

Nedenfor står vigtige oplysninger om EAT konceptet. Læg mærke til at der ikke kan betales kontant i boden!

EAT er skolemad som:

• smager lækkert, anrettes appetitligt, er sund og lavet af sæsonens friske råvarer
  • dyrker madglæden og rammerne for måltiderne
  • tilpasser sig den kulturelle mangfoldighed på skolerne
  • lever op til de officielle anbefalinger for sund skolemad.
  • skal bestilles over internettet på www.eat.kk.dk. Dvs. ingen kontanter i skoleboden!

Bestillingsprocedure:

• For at købe i boden skal hver elev oprettes på www.eat.kk.dk, herefter skal der sættes penge ind på elevens EAT konto. Når der er penge på kontoen kan eleven eller forældrene bestille mad som kan afhentes i skoleboden.
  • For nemheds skyld skal alle oprettede elever printe et ID-kort med stregkode og billede. Dette gøres under menupunktet ”min konto”
  • Den nemmeste og billigste måde at købe mad på, er ved at tegne et abonnement på fx 10 måltider. På den måde er eleven sikret lige præcis det ønskede måltid J
  • Der kan bestilles fra det komplette, aktuelle sortiment indtil 3 dage før eleven skal have maden. Herefter bestiller man fra skolens eget lager og der vil sortimentet være stærkt begrænset. Det skyldes, at alt ikke solgt mad belaster skolens egen økonomi.
  • I vil få at vide, hvis den ret I vil bestille ikke er tilgængelig.

På alle skoler indrettes eller etableres skoleboder, hvor der hver dag sælges god mad, produceret i et centralkøkken.

• Alle elever kan vælge mellem varme måltider med tilbehør og forskellige andre retter, fx sandwich, sushi eller wraps.

Læs meget mere på www.eat.kk.dk. Tjek altid her for de nyeste opdateringer på menuer og tilbud

Hvis I har flere spørgsmål, så er I velkomne til kontakte skolen på tlf. 35380874 eller mail@rg.kk.dk. God fornøjelse!