KKFO Kennedygården og Tryk 16

Velkommen til Fritidsinstitutionen ved Randersgades Skole

Fritidsinstitutionen ved Randersgade skole består af 2 matrikler: Tryk 16 og Kennedygården.

Vi modtager samtlige børn i indskolingen fra Randersgade Skole, og vi henter 0. og 1. klasserne efter skoletid.

På fritidsinstitutionen har vi diverse værksteder som: Kolbøtten til boldspil, vilde lege, diskotek mm., Legestuen til leg, lego, spil, klodser mm., "Dragens Hule" hvor vi spiller rollespil, Slottet til leg, perler, tegning, dukker mm., "Krea" til fremstilling af alverdens kreative produkter, caféen hvor vi spiser, hygger, trøster, leger, udvikler og danner, et puderum, og en kæmpe legeplads med bl.a. udeværksted, bålplads og boldbane.

Vi lægger stor vægt på trygge omgivelser og nærværende voksne og prioriterer "det små i det store".
Vi har været med i projekt "skæld-ud-fri-zone" som vi stadig praktiserer.

Pædagogisk leder Magnus Udam

Kontakt via maudam@buf.kk.dk