Affalds- og Klima Ambassadører

Begge uddannelser er i samarbejde med Afdelingen for Bæredygtig Udvikling i Børne- og ungeforvaltningen i Københavns Kommune.

12 – 15 elever på 5. årgang bliver uddannet til Affalds Ambassadører, de skal sørge for at holde skolen á jour og up to date med vores affaldssorteringen.

• Er vi stadig på rette vej
  • er der noget vi kan gøre bedre
  • Eleverne identificere de problemstillinger der er, kommer med idéer til at ændre problemerne.
  • De underviser andre klasser på skolen i sortering m.m.

10-12 elever fra 7.årgange deltager i Klima Ambassadør uddannelsen. Uddannelsen er ca. 7 dage over en periode på 6 uger.

Det er ABU der står for uddannelsen og eleverne er væk fra skolen.

Når de er færdig uddannet, er der bud efter dem til debat arrangementer, de skriver artikler, de holder oplæg og f.eks. har de deltager til Folkemødet på Bornholm, holdt tale til Verdenstimen på Københavns Rådhus m.m.