Cambridge Associate School

At vi er ”Cambridge Associate School” betyder, at vi kan tilbyde 8. og 9. klasserne valgfag i ”Global Perspectives” og ”Mathematics”. Undervisningen foregår på engelsk og i sagens natur på et højt fagligt niveau. For os er det vigtigt, at vi hele tiden formår at udfordre alle vores elever, og sende dem ud i verden; digitalt, fysisk og mentalt. Derfor er der også i det kommende skoleår godt gang i profilaktiviteterne.

Fra 2019/2020 har vi ”Global Perspectives”, Primary. Det er et tilbud til vores elever, der er rigtig dygtige til engelsk, og vi regner med at starte et hold op for ca. 15 elever på 2. og 3. årgang, og et hold på ca. 15 elever for 4. – 6. årgang. To gange 15 lektioner hen over skoleåret.